純和風の店内、
木曽檜一枚板のカウンターにて、
全国から取り寄せた
季節の魚介ネタで
美味しいお寿司をご用意して
お客様をお迎えします。











純和風の店内、
木曽檜一枚板のカウンターにて、
全国から取り寄せた
季節の魚介ネタで
美味しいお寿司をご用意して
お客様をお迎えします。






We welcome our customers to our purely Japanese-style restaurant, featuring a counter made from a single piece of Kiso cypress, where we serve delicious sushi made with seasonal seafood sourced from all over Japan.
We welcome our customers to our purely Japanese-style restaurant, featuring a counter made from a single piece of Kiso cypress, where we serve delicious sushi made with seasonal seafood sourced from all over Japan.
山葵のこだわり

大将の宇田川氏は、銀座の名店で修業を重ねたのち、ドイツで独立して20年に渡り鮨を握り続けてまいりました。
この度、装い新たに開業致しましたすし処山葵にて、我が国のお客様は勿論、海外からのお客様を存分にお楽しみ頂けますように、全国から取り寄せた新鮮食材にておもてなし致します。皆様のご来店を心よりお待ちしております。
 
Chef Udagawa trained at a renowned sushi establishment in Ginza, Tokyo before moving to Germany, where he spent twenty years independently honing his craft as a sushi chef.
With the opening of our newly redesigned Sushi Wasabi, he is delighted to welcome guests from both Japan and abroad, offering a truly memorable dining experience with fresh ingredients sourced from all over the country.
We sincerely look forward to your visit.

山葵のこだわり
Wasabi's Commitment


 

大将の宇田川氏は、銀座の名店で修業を重ねたのち、ドイツで独立して20年に渡り鮨を握り続けてまいりました。
この度、装い新たに開業致しましたすし処山葵にて、我が国のお客様は勿論、海外からのお客様を存分にお楽しみ頂けますように、全国から取り寄せた新鮮食材にておもてなし致します。皆様のご来店を心よりお待ちしております。
 
Chef Udagawa trained at a renowned sushi establishment in Ginza, Tokyo before moving to Germany, where he spent twenty years independently honing his craft as a sushi chef.
With the opening of our newly redesigned Sushi Wasabi, he is delighted to welcome guests from both Japan and abroad, offering a truly memorable dining experience with fresh ingredients sourced from all over the country.
We sincerely look forward to your visit.

お食事


ディナー Dinner Menu  17:30〜20:30 最終入店 Last Seating



大将のおまかせ
Signature Sushi Course

お通し       小鉢1品
先付け       小鉢2品
壱の鮨(白酢)    握り3品
刺 身       お勧め2品
焼 き       季節の肴
おしのぎ(箸休め)  1品
強 肴(しいざかな) 1品
弍の鮨(赤酢)    握り7品
止め鮨       玉子、巻鮨
汁 物       赤だし
デザート      
Appetizer
Starter                    Two small seasonal dishes
First Sushi               3pieces of white-vinegared sushi
Sashimi                   2pieces of seasonal selection
Seasonal Grilled Dish
Light Refreshing Dish
Main Dish
Second Sushi           7pieces of red-vinegared sushi
Final Sushi              Tamago(egg) and sushi roll
Soup                       Miso Soup(Akadashi)
Dessert

15,000yen



20〜23品 (季節により)20〜23items (Offerings Depending on the season)
〔お料理の順番は状況により異なります。Serving order may vary depending on availability〕

ランチ Lunch Menu  11:30〜 売切れ仕舞い Until sold out



 
 

 

特選ばらちらし
(赤だし、香物付き)
 
Special Chirashi Sushi
Assorted sashimi over sushi rice,
Served with miso soup and Japanese pickles  


2,000yen

 
     
 

ばらちらし 大盛り
(赤だし、香物付き)
 
Chirashi Sush(Large)
Assorted sashimi over sushi rice,
Served with miso soup and Japanese pickles  


2,500yen

 
    

ディナー
Dinner Menu 



   17:30〜22:00  
(最終入店 21:00)
( Last Seating 21:00)


大将のおまかせ
Signature Sushi Course

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 


15,000yen

お通し       小鉢1品
先付け       小鉢2品
壱の鮨(白酢)    握り3品
刺 身       お勧め2品
焼 き       季節の肴
おしのぎ(箸休め)  1品
強 肴(しいざかな) 1品
弍の鮨(赤酢)    握り7品
止め鮨       玉子、巻鮨
汁 物       赤だし
デザート      
Appetizer
Starter                  Two small seasonal dishes
First Sushi            3pieces of white-vinegared sushi
Sashimi                2pieces of seasonal selection
Seasonal Grilled Dish
Light Refreshing Dish
Main Dish
Second Sushi        7pieces of red-vinegared sushi
Final Sushi            Tamago(egg) and sushi roll
Soup                     Miso Soup(Akadashi)
Dessert

20〜23品 (季節により)
20〜23 items (Offerings Depending on the season)
 
【お料理の順番は状況により異なります】
Serving order may vary depending on availability

ランチ
Lunch Menu 


   11:30〜
     売切れ仕舞い
           (Until sold out)

 

特選ばらちらし
(赤だし、香物付き)
 
Special Chirashi Sushi
Assorted sashimi over sushi rice,
Served with miso soup and Japanese pickles  


2,000yen

 

 
 
 
    

 

ばらちらし 大盛り
(赤だし、香物付き)
 
Chirashi Sush(Large)
Assorted sashimi over sushi rice,
Served with miso soup and Japanese pickles  


2,500yen

 
    

すし処 山葵  Sushi DOKORO Wasabi


東京都新宿区新宿4-1-9 新宿ユースビルPAX6階


JR新宿駅 ミライナタワー改札 徒歩2分
東京メトロ新宿三丁目駅 E10出口 徒歩3分


電話03(6457)7570 ご予約

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